Comfort kamer

Onze 10 Comfortkamers zijn allemaal verschillend van vorm en inrichting. Geen enkele kamer is het zelfde. Spaar ze allemaal!

Het zijn ruime modern- klassieke kamers met strakke badkamers voorzien van een fijne douche. Sommige hebben prachtige klassieke ornamenten aan het plafond, anderen een hoge zoldering met dito ramen, authentieke meubelstukken of een bijzonder uitzicht op de gracht en de Ossenmarkt. Maar altijd gecombineerd met design elementen. Zo heeft iedere kamer haar eigen charme en sfeer. De kamers beschikken over een bureau,een zitje, een flatscreen televisie en (gratis) Wi-Fi. En uiteraard hebben ze allemaal airconditioning. Dat is lekker cool in de zomer!

Auping of Dreammaster kwaliteitsbedden. Twee boxsprings tegen elkaar, sommige met een tweepersoons topper. Wilt u de details weten of heeft u speciale wensen? Neem dan gerust contact met ons op , wij helpen u graag bij het maken van uw keuze.

 

Zondag Special

Overnachting voor twee personen inclusief luxe ontbijtbuffet € 99,00         

Business   Special!

Voordelig overnachten op basis van 1 persoon van maandag t/m donderdag vanaf €85,00

Comfort kamer

Boek direct

Last Minute

Wilt u een last minute hotel boeken in Groningen?                 Bel voor de beste prijs:           050 - 314 54 37

Oude Boteringestraat 74
9712 GN Groningen

 
+31 (0)50 314 54 37
+31 (0)50 313 63 20
 
www.corpsdegarde.nl
info@corpsdegarde.nl
 

Facebook maps GRATIS WiFi

 

Wij zien u graag in ons hotel,
waar Groningen begint.

Sitemap

hotel Corps de Garde
cdgzijwaarts
hotel Corps de GardeComfort Kamer Hotel Corps de GardeComfort Kamer Hotel Corps de GardeComfort Kamer Hotel Corps de GardeComfort Kamer Hotel Corps de GardeComfort Kamer Hotel Corps de GardeComfort Kamer Hotel Corps de Garde
hotel corps garde
hotel Corps de Garde
hotel corps garde
hotel corps garde