Loungecafé Hotel Corps de Garde

In ons loungecafé kan je de hele dag terecht voor een hapje en een drankje. Ontbijten, lunchen, een kopje koffie of gewoon een borrel met een snackje. Niet alleen voor onze hotelgasten maar voor iedereen!

Dagelijks kan je in hotel Corps de Garde genieten van een uitgebreid                   Groot Ontbijt  en is de ochtend trek wat minder groot dan serveren wij met plezier Het Kleintje Ontbijt.  En maak voor de lunch kennis met onze beroemde "Kleine Broodjesproeverij" waarbij je een keuze kunt maken uit een keur van originele luxe culinair belegde broodjes, soep en salade. Maar we serveren ook gewoon een uitsmijter hoor. En kroketten op witbrood of bruinbrood. Wat je maar wilt!   

Kortom                                                                                                                           Het Loungecafé is voor iedereen toegankelijk. Voor een  zakelijk gesprek, een Laptopmoment, een studieplek of gewoon voor een ontspannen gelegenheid met een borrel of een krantje. Of met een boek uit onze boekenkast met heel veel Groningen, kunst en strips. En heb je onze pick-up al een geprobeerd? Met meer dan duizend elpees. Van Bach tot Beatles. Je waant je even in een andere wereld binnen het drukke centrum van Groningen.

dsghsedrfgsdfge

sadgfa

ergfaew

rgfew

rgfew

Zondag Special

Overnachting voor twee personen inclusief luxe ontbijtbuffet € 99,00         

Business   Special!

Voordelig overnachten op basis van 1 persoon van maandag t/m donderdag vanaf €87,50

Kamer reserveren?

Controleer

Last Minute

Wilt u een last minute hotel boeken in Groningen?                 Bel voor de beste prijs:           050 - 314 54 37

Oude Boteringestraat 74
9712 GN Groningen

 
+31 (0)50 314 54 37
+31 (0)50 313 63 20
 
www.corpsdegarde.nl
info@corpsdegarde.nl
 

Facebook maps GRATIS WiFi

 

Wij zien u graag in ons hotel,
waar Groningen begint.

hotel Corps de Garde
Hotel Corps de Garde
Loungecafe Hotel corps de garde
hotel corps garde
hotel corps garde
hotel corps garde
hotel corps garde